YouTube

Itt a Smart Mobile Games YouTube csatornához kapsz elérhetőséget, illetve közvetlen megtudod nézni a legjobb videókat. Az ajánlott videósok nevére kattintva pedig egyből a csatornájukra jutsz

Néhány Népszerű Videó!

Ajánlott Youtube Csatornák

Kopasz442 - Elsősorban Kerbal Space Program Gameplay és Stream található a csatornáján. De előszokott fordulni még nála World of Warship, TERA, illetve War Thunder is.

Ricsi Dark - Leginkább Last Day On Earth gameplay-eket lehet látni a csatornáján. De szinte az összes hasonló klón játékot is bemutatja ebből a stílusból. Ezen felül még megtalálható SCUM, Day-ZPUBG és hasonló érdekes játékok a csatornáján.

Mobil Gamer közösség - A legérdekesebb, legnépszerűbb mobiljátékok egy helyen. elsősorban PUBG Mobile.

The Only Kz - Marvel Battle Lines, Marvel Contest of Champion, Battlelands Royale jellemzőek a csatornáján, de más érdekes játékokról is találtok bemutatót tőle. 

Hunking Gamer Brawl Stars, Minecraft Pocket Edition, Age of Civilization 1-2 található a csatornáján legfőképpen, de más érdekes mobiljátékokat is be szokott mutatni a nézőinek.  

Dark SkuLl - Különböző PC-s streamek, gameplayek találhatóak a csatornáján. De rendszerint szokott Brawl Stars-t is közvetíteni.

Petikirály 16 - Playstation 4-es streamer. GTA, Rainbow Six Siege, Minecraft videók a fő profilja, de szokott más érdekes játékokról is készíteni videót. 

Kocsis Edina - Egy kedves hölgy streamer aki tényleg a játékok szeretete miatt videózik. Red Dead Redemption, PUBG, és még sok érdekes játékot találhattok a csatornáján.

Robi911HUN - Másik nevén WandRR, akinél PC-s mininál teszteket láthattok. 

Dequator Marses - Playstation 4 és mobiljáték videós. Végigjátszások és új játékok bemutatásával foglalkozik. X-COM 2, Spider-Man, Red Dead Redemption 2, Dirt Rally és Ghost Recon Wildlands videók is megtalálhatóak a csatornáján.