Platformerek

Oldalnézetes Mászkálós-Ügyességi Kalandjátékok

Egy újabb remek platformer tette tiszteletét PC és Konzolok után mobilos környezetben. A Prémium játékok táborát erősítő Unruly Heroes abszolút, de tökéletesen megfelel a kor elvárásainak, amit 800 Ft-nak megfelelő összegért már magunkénak is tudhatunk.

Akik nem napjainkban kezdték el a gamerek változatos életét élni, bizonyára találkoztak már Abe nevével, aki egy teljesen más univerzumban élő lény. Sajátos kis világukban érdekesnek nevezhető törvényeik szerint élnek, ahová a kapitalizmusnak szintén sikerült beférkőznie. A mi kis Abe-ünk, pedig már a 90-es években elrabolta szívünket, az akkori...

Az Ubisoft a Hungry Shark sorozatnak amolyan folytatásaképpen készíti el iOS és Android készülékekre a Hungry Dragon nevű játékát, ami az óceánokból most a sárkányok birodalmába repít el minket el, hogy felfaljunk mindent ami a terítékre kerül, jelen esetben az bármi ami él és mozog földön vízen vagy éppen a levegőben.

Igazi arcade játéktermi élményt nyújt a Galak-Z Variant Mobile, amit a Nintendo tulajdonosok már élvezhetnek egy ideje, de Július 11-től elérhető android-ra és iOS-ra is, ez a remek nem is olyan könnyű de nagyon hangulatos játék.

Végtelen eső... Esik, esik, és csak esik. Valószínűleg, ez az eső felelős a vírusért, ami miatt az emberek megvadult elmebetegként üldözik a még meg nem fertőzött túlélőket. A Vírus mellékhatása pedig, hogy a már nem emberek testéből növények nőnek ki. Hősünknek pedig, ebben a káoszban elveszett lányát kell megkeresnie, akár általad is, iOS és ...

Oldalnézetes kalandjáték amiben hőseink különleges képessége rejtheti a továbbjutásunk kulcsát.