X-COM 2 Collection – Elérhető App Store-ban, bár igen borsos ára van.

2020.11.05

Hosszú várakozást követően az X-COM Enemy Within után végre az X-COM 2 elérhető App Store-ban, bár be kell vallani, hogy a kiadó azért elkéri az árát. 

Az első rész után, mikor nagyjából sikeresen visszavertük az idegeneket, folytatódik a második rész története, ahol minket, mint commandereket elraboltak, és bizony a nagyobb városok felett átvették az idegenek az irányítást. Egy új hibrid fajt szeretnének létrehozni az idegenek és emberek keresztezésével, amihez nekünk amolyan terror szervezetként lesz egy két szavunk. 

A Játék egyelőre csak App Store-ban érhető el, hozzávetőlegesen 9000 Ft-nak megfelelő összegért. Igaz, hogy nem olcsó játék, de a körökre osztott stratégiai játékok egy igazi ékköve az első rész után az X-COM 2 is, ahol már gerillatámadásokat is végre kell hajtanunk az idegen fennhatósága alatt álló területeken, mindeközben pedig fejlesszük bázis űrhajónkat, egységeinket, és felszerelésünket. 

Egyelőre az androidos megjelenésről nincs információnk, viszont ha megjelenik, akkor a Smart Mobile Games csatornáján, egy hasonló sorozatot indítunk el, mint a Dequator Marses csatornán. Nézzétek bele, ha gondoljátok.