World War Polygon – Elérhető a The Walking Zombie fejlesztőinek legújabb játéka

2019.04.09

A The Walking Zombie első része még nem volt akkora siker, viszont a második próbálkozásnak már sokkal nagyobb sikerben volt része. Éppen, hogy megérkezett a Springfield-i update a második részhez, már egy új játék érhető el kiadatlan formában, ami grafikában megegyezik viszont történetben és játékmenetben már eltér a zombis játékuktól.

A World War Polygon kiadatlan formában teljesen ingyenesen letölthető Play Áruházból, bár mikro tranzakciós lehetőségekkel már rendelkezik a játék. A Poligon stílusú grafika nyilván nem marad el, bár a fejlesztők készítettek más jellegű játékokat is. Az Alda stúdió munkatársai feltételezhetően maximálisan ki akarják aknázni a poligon stílus adta lehetőségeket, ezért születhetett meg a World War Polygon: WW2 FPS Shooter. 

A grafikát leszámítva javában tér el a játék akár a történetet vesszük számításba, akár a játékmenetet. Itt ugyanis fix küldetéseket kapunk, még egy kis történelmi háttérrel is. Ugyanis már az első küldik között van a D-Day, vagyis az Omaha-i partraszállás. Már a játék elején több fegyver áll a rendelkezésünkre, amit később alkatrészekért és ezüstpénzért tudunk majd fejleszteni. 

Ha a The Walking Zombie 2 elnyerte a tetszésed, és nem taszít a második világháborús téma, akkor a World War Polygon-al is érdemes tenned egy próbát. Rengeteg alap dologban megegyezik a két játék, mégis annyi különbség van a játékmenetben és a történetben, hogy kellőképpen felkeltse az érdeklődésünket. Nézzétek meg bemutató videónkat a játékról.