World War Heroes: WW2 Shooter – „A háborút nem hagyhatod ott, ha már egyszer benne voltál, csak kordában tarthatod”

2019.05.18

A Háború szörnyűségeit a játékos társadalom nagyon szereti átélni. Érthetően nem a tragédia részét emelik ki, hanem inkább a harcok okozta adrenalin, a szorult helyzetekből való megmenekülés és mindez persze otthonunkban nyugodt körülmények között, hol az igazi veszély nagyon távol áll tőlünk. Nem tagadom, gyerekként a Call of Duty második része és a Medal of Honor korai epizódjai igazán átadták nekem ezt az élményt, ami által legalább egy kis részt kaphatunk a történelem eme sötét darabjából. Mobil környezetben is található nem egy témájú játék, ami a Második világháborút mutatja be nekünk, és most Sensei jóvoltából egy rövid kis bemutatót is tudunk nektek mutatni egy egész jól sikerült második világháborús shooterről, a World War Heroes-ról. 

A World War Heroes: WW2 Shooter egy first person shooter game. A játék témája a 2. világháború.
Grafika: A grafika kiváló. Nagyon élethű és nem butították el a színeket a fejlesztők.
Játékmenet: 3 játékmód van. Az első, amikor két csapat egymás ellen játszik és az a csapat nyer, akinek több ölése van. A másodikban ugyanez a szisztéma csak annyi különbséggel, hogy mindenki-mindenki ellen van. A harmadik pedig egy 2 vs. 2 játékmód. A játékmódok szerintem túl unalmasak. Egy olyan játékmóddal fel lehetne turbózni, ahol a taktika is számít.
Aim és kialakítása: A parancsikonok jól el vannak rendezve. Az auto shoot szerintem egy felesleges dolog, amit nem ajánlok. A gránátdobáson javítanék, mert messzebbre is mehetne az a gránát!
Szerver: A szerverek jól működnek. Nem tapasztaltam még laggot. A játékban megtalálható a 'Clan' funkció. Ez még kezdetleges, de már a csapattársakkal tudunk együtt játszani.
Gépigény: Gyengébb telefonokon is jól működik. Samsung Galaxy J3-ról kaptunk már visszajelzést, hogy tökéletesen működik.
Fejlődés?
A játék fejlődhetne a fent említett játékmódokban. A klánok kialakításában és lehetne mainstream-centrikus is a fejlesztő brigád.

Összességében egy nagyon jó unaloműző fps gameről van szó, de egyelőre semmi több ez a játék

Nézzétek meg Sensei által készített bemutató videót a játékról, és ha tennétek vele egy próbát a letöltési linkeket megtaláljátok a videó alatt.