World Robot Boxing 2 – Elérhető Play Áruházban.

2020.01.21

" - Játszol videójátékokat?                                      - Persze!                                                       - OK, ez ugyanolyan, csak éppen egy több száz kilós robot"

A Vasököl című mozi óta tudjuk, hogy robotokkal verekedni jó. Valószínűsíthető, hogy a Reliance Big Entertainment Fejlesztői pont így gondolják, ugyanis fő profiljuk az 1v1 fighting game-k, azok közül is talán a Steel Rage ami a vasököl mobilos változata illetve a World Robot Boxing, aminek folytatása globálisan is elérhető, egyelőre csak Play Áruházban, de feltételezhetően hamarosan App Store-ba is beverekszi majd magát.

Nagy világmegváltó verekedős játékra ne számítsunk személyében, de aki érez egy kis inditatást, hogy kipróbálja magát robot bokszoló ként, akkor azért érdemes tenni vele egy próbát. 

A Harcos gépek mozgása nem éppen a legkidolgozottabb, de a karakterek stílusának sokszínűsége kárpotól minket ezért a hiányosságért. A grafika ezeket leszámítva egészen elfogadható, és a bunyó közbeni quick-time eventek is kellőképpen feldobják a harcokat. 

Túl sokat semmiképpen sem szabad várni a World Robot Boxinkg 2-től, de aki szívesen megnézné, hogyan lehet szétszaggatni ezeket a gép óriásokat, azoknak bátran merem ajánlani, ugyanis néhány érdekes órát azért el lehet tölteni vele.