World Robot Boxing 2 – Alternatív letöltő oldalakon már elérhető

2019.11.21

Újabb verekedős mobiljáték került napvilágra, ami elérhető alternatív letöltő oldalakon, ahol különféle robotokkal csaphatunk össze, akár story módban, vagy versus Multiplayerben egyaránt. 

Egész szép számban sorakoznak fel különböző kinézetű és harcstílusú harcos gépszörnyek, amiknek irányítása végtelenül leegyszerűsített, ugyanis az irányításon kívül van egy kis és nagy támadás, illetve ha speciális erőnk feltöltött, akkor egy ulti szerű támadás sorozat. Ha ügyesen harcolunk, akkor pedig a harc végén egy kivégzés szerű támadással még akár a fejüket is leszakíthatjuk robot testüktől. Az erőszak még a mechanikus testek tükrében is elég brutálisak lettek. Látszik, hogy erre odafigyeltek a készítők, pedig ha a hangulatra és grafikára is ennyi figyelmet fektetnek, még akár olyan játék is kisülhetett volna belőle, mint a Trailerből. A Harc talán a Marvel Contest of Champions-hoz hasonlít a legjobban, de azért valahogy még nem sikerült megütnie azt a szintet. 

Egyelőre még messze menő következtetést ne vonjunk le, ugyanis még Próba verzióban van a játék, de reméljük, a hivatalos megjelenés előtt még kap egy két javítást, mert úgy akár egész jó kis játék lehetne. Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információ, de inkább érdemes megvárni, hogy teljesen kész legyen a játék, amiben egy folyamatos harc menetet kapunk. Nézzétek meg a bemutató videónkat a játékról.