Wild Born – Szépen belehúzott a LINE Games

2020.06.18

Az utobbi időben elég sokat cikkeztünk és elég sok videót is készítettünk a LINE Games legújabb játékairól mint az Exos Heroes-ról, vagy a Royal Crown-ról. De most egy még nagyobb és várósabb project került elég közel a megjelenéshez, hiszen már talán az utolsó nagy béta teszt zajlott, és hamarosan mi is kipróbálhatjuk ezt a Monster Hunter-ra eléggé emlékeztető Hack-and-Slash MMORPG-t amiben óriási fegyverekkel még nagyobb sárkányokat és szörnyeket győzhetünk le. 

A Grafikai kivitelezés nagyon pazarnak hat, pont ahogy a sárkányok megrajzolása és mozgása is. A Harcrendszer még azért hagy némi kívánni valót maga után, de reméljük, hogy egy kis fejlesztgetés, és kapunk egy szépen kidolgozott folytonos harcrendszert is a játékba, ami hab lenne azon a bizonyos tortán. 

Első ránézésre a videók alapján valóban nagyon ígéretesnek tűnik a Wild Born, aminek megjelenése még a nyáron várható App Store-ban és Play Áruházban egyaránt. Nézzétek meg WrestleryoN gameplay videóját a játékról, elég jól sikerült!