Warzone-osodik a Call of Duty: Mobile Battle Royale módja?

2020.07.27

A Válasz pedig határozottan Igen! Itt nem is a grafikára gondolunk elsősorban, hanem sokkal inkább játékmechanikai szempontból, ugyanis néhány olyan újdonság fog érkezni a Season 9-el, ami a Warzone-ban már szerepel. 

Nem kell azért olyan nagy dolgokra gondolni, mint a Map, vagy a Downtown-ban lévő felhőkarcolók, de apró újításokra sokkal inkább, amik által valamivel jobban fog hasonlítani a Call of Duty: Mobile Battle Royale módja, a Call of Duty: Warzone-ra. Ugyanis megváltozik a kezdő videó, ami teljes mértékben a Warzone-ból lesz átemelve, és így már nem csak a repülő rajt láthatjuk, hanem karakterünket is, ahogy az ugrásra készül. 

Egy ideje már elérhető a Calling Card, ami a Warzone-ban szintén szerepel, viszont plusz kiegészítőként fegyvereinkre Charm-ot is tudunk rakni, ami szintén a kezdetek óta elérhető a warzone-ban.  

Illetve elérhető már most a játékban egy hely, ahol egy monitoron keresztül információkat mondanak el nekünk, ami egyelőre nem derült ki, hogy milyen célt fog szolgálni, de a bunker bekerülésével elképzelhető, hogy hasonlóan majd mint a Warzone-ban itt is ezen információk alapján fogunk tudni bejutni komoly loot-ok reményében. Ez teljes mértékben spekuláció, de egyelőre csak arról kapunk információt, hogy wedding machine-t és kis robotokat találhatunk bárhol a pályán. 

Sajnos előre elkészített Loadout-ot nem tudunk lehívni, egyelőre még mindig magunknak kell majd játék közben összeszednünk a fegyvert és az alkatrészeket. Contract-okat sem fogunk találni harcaink során, viszont határozottan úgy tűnik, hogy szépen lassan, de egyre jobban próbál hasonlítani a Call of Duty: Mobile Battle Royale módja, a Call of Duty: Warzone-hoz. Viszont attól sem kell tartanunk, hogy esetleg a Class-ok eltűnnek, hiszen a fő eleme ez a játéknak. Bár én azért néhány contract-ot még el tudnék viselni, de ki tudja, talán majd a következő season-ben megkapjuk ezeket a meccsen belüli feladatokat is. Hiszen a Warzone-ban nagyon sokat dobnak a játék menetén.