War Wings - Teszt - A háború angyalai

2018.07.08

- Őrnagy! Célpontok előttünk 12 óránál! 4 Yak-7B típusú vadászgép! Mi a parancs őrnagy? 

- Vettem Százados, valószínűleg leszakadtak a rajtól. A Parancs azonnali likvidálás. Ki kell iktatunk őket bármi áron. 

Ilyen és hasonló hangulatú csaták várnak minket a War Wings nevű arcade II. világháborús repülős multiplayer játékban Android és iOS rendszereken egyaránt. A fantasztikus grafika mellett, egy egészen könnyed irányíthatóság, és repülőgépek egész kavalkádja vár minket ebben a remekbeszabott mobiljátékban. 

Amint elindul az alkalmazás, választanunk kell, hogy melyik ország gépeivel szeretnénk kivenni a részünk a háborúból. Lehetőségünk van Nagy-Britannia, Egyesült Államok, Harmadik Birodalom, Szovjetunió, vagy éppen Japán gépeit is kipróbálni. Fejlesztenünk kell a gépeket magukat, hogy még jobb típusokhoz jussunk hozzá, illetve különböző eszközöket (gyorsabb reload, javító pakk-ot, de még erősebb lőszereket) is be tudunk pakolni a gépünkbe játékpénzért, vagy rendes pénzért egyaránt, ami azért a pay-to-win hatást erősíti, de nem olyan szembetűnő módon. 

Az irányítás könnyű, nem kell ujj görcsölős pozíciót felvenni a kezünkkel, hogy nyakatekert manővereket hatjsunk végre gépünkkel. Az érintő bal részén irányítjuk gépünket, jobb oldalon pedig a sebességet változtathatjuk illetve tüzelhetünk. Ha melegedni kezd a pite, és egy vagy két ellenfél tüzel ránk, akkor van lehetőség kitérő manőverre, amit a képernyő középső részétől jobbra vagy balra húzzuk az ujjunkat attól függően, hogy melyik irányba szeretnénk a manőverezést elkezdeni. 

Összességében a War Wings hangulatában, látványvilágában, a multiplayer rész és a repcsik repertoárja miatt, hosszú időre lekötheti a kor szerelmesinek idejét, illetve a 4V4 adta izgalom, a multiplayer rajongóknak is okozhat pár izgalmas órát, esetleg napot is. Nézzétek meg bemutató videónkat a játékról: