War Wings – Szűkős határidőn belül búcsút kell vennünk tőle

2019.12.04

Egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. Ugyanis a War Wings hivatalos Facebook oldalán jelentették be a hírt, miszerint Decemberben már nem tölthető le Play Áruházból és App Store-ból sem, a Miniclip kiadásában, de a Tencent Games és a MobilFish Studio keze munkájának mondható II. Világháborús árkád repülős játék. A Szerverek még egy darabig működni fognak, de sajnos lehet, hogy 2020 előtt lelövik az egész rendszert. 

Arra hivatkoztak a Miniclip munkatársai, hogy új projectre szeretnének koncentrálni, és jelenleg nem fér bele a kapacitásukba üzemelni és folyamatosan fejleszteni a játékot. Tény az, hogy valóban hihetetlen sebességgel jöttek az újítások a játékba, akár a játékmenetet nézzük (bombázó küldetések, éjszakai repülések), vagy éppen a grafikai fejlődést, minden téren képesek voltak kellemes változást hozni a fejlesztők. Aminek mi csak örülni tudtunk. 

Jelen pillanatban még működnek a szerverek, de már csak alternatív letöltő oldalak kínálatában található meg a játék. Szomorúan vettük tudomásul a hírt, ugyanis szerintünk, az egyik legjobb repülős akció játéktól kell búcsúznunk. A Másik szemünk pedig azért örül, mert ha a srácok egy új projecten dolgoznak, akkor minden biztatást megérdemelnek, és bízunk benne, hogy valami hasonlóan izgalmas játékkal rukkolnak elő nekünk. Nézzétek meg videónkat a játékról, mert lehet sajnos az utolsó, amit készíteni tudtunk a szerverek leállása előtt. 

Viszlát War Wings, köszi az élményeket!