War Tortoise 2 – Teknős háton a minden ellen - Előzetes hozzáféréssel elérhető Play Áruházban

2020.02.13

Ez itt háború, ahol nem sajnálkozhat a szív. Ugyanis valószínű, hogy a pár perce lehívott egér katonád a szörnyű béka és pók seregek áldozata lett. Pedig olyan fiatal volt. Éppen hogy megismertem, és már nincs is velünk. Ilyen ez a teknős háború.

A War Tortoise folytatásaként hivatalosan még meg nem jelenő második rész, grafikában nem is, de enemy-k számában bizony megmutatja, hogy ő bizony valóban egy folytatás. A hangulat még mindig frenetikus, ahogyan a vicces kivitelezés is, elég hamar beszippanthatja az érdeklődő játékosokat. 

Ha nem ismernétek az első részt, annyit érdemes tudni a játékról, hogy egy katonailag hitelesen felszerelt taktikai nehézpáncélként elismert óriásteknős hátán kell egy állig felfegyverzett egérrel eljutnunk bizonyos pontokra és kiépítenünk az útvonalat úgy, hogy likvidáljuk az utunkba kerülő ellenségeket. 

A második rész játékmenete sem sokat változik, de apró különbségek miatt, még hangulatosabbá tudták tenni ezt alapból is remek atmoszférával ellátott játékot. Első sorban lehívott egységeink nyomon követésére gondolok, vagy a bejárható útvonalak változatossága. 

Nézzétek meg gameplay videónkat a játékról, sajnos hivatalos megjelenésről egyelőre nincs információ, viszont amíg várunk rá, érdemes kipróbálni az első részt, ugyanis elérhető app store-ban is, és külön jó hír, hogy offline módban is játszható. 


Az Első Rész