War of the Visions FFBE – App Store-ban már elérhető, Play Áruházban pedig elő lehet regisztrálni a megjelenésére

2020.03.27

A Square Enix legújabb Final Fantasy játéka, ami egyébként ingyenesen letölthető lesz mind két platformon, hamarosan tiszteletét teszi Play Áruházban, míg iOS operációs rendszerű felhasználók már ki is próbálhatják a legújabb történet központú, körökre osztott stratégia Final Fantasy játékot, a War of the Visions-t.

A játék menete egy kicsit eltér az eddig megszokott RPG-től, itt ugyanis nem csupán a harccal a konkrét támadásokkal kell foglalkoznunk, hanem megfelelő pozícióba kell állítanunk hőseinket, különben könnyen körbevehetnek egy valakit, akit aztán könnyű szerrel elintéznek. 

Ismerős karakterek, ismerős helyszínek, és természetesen ismerős lények is fellelhetőek a játékban, pont úgy, mint sokunk kedvenc óriás madarai a Chocobo-k, amiket mobilkörnyezethez képest nagyon szépen kidolgozott grafika elevenít meg. 

Ha nem is ez lesz a forradalmi játék az idei évben, mégis úgy érzem, hogy a Final Fantasy rajongóknak, és a körökre osztott stratégiai szerelmeseinek okozhat néhány örömteli órát.