Walking Zombie 2: Zombie Shooter – Kiadatlan formában elérhető Play áruházban

2019.01.10

A Walking Zombie első része mély nyomot nem hagyott a játékosokban, ámbár annyira rossz egyáltalán nem volt, csupán a kötött játékmenet nem tudta hoszzú időre lekötni a zombiegyilkosokat. Most viszont Play áruházban kiadatlan formában elérhető a Walking Zombie 2: Zombie Shooter ami megtartva a Poligon grafikát a kötött játékmenet helyett egy rpg elemekkel egész gazdagon megpakolt játékot kaptunk.

Már a roppant hatásos kezdés után érezhetjük, hogy nem egy átlagos mobiljátékkal van dolgunk, és ez az érzés csak erősödik, ahogy elmerülünk a Walking Zombie világában. A Játék készítői nagyon szépen tudtak egyensúlyozni a humor és a zombie apokalipszis okozta feszültség között. Alapjáraton egy FPS Shooter-ről van szó, de olyan ügyesen csempészték bele a fejlesztők az rpg elemeket az alkalmazásba, hogy már-már túlélő játék érzésünk van a cselekmények folyamán. 

A Történetben már igencsak jó pár év eltelt a zombi apokalipszis kirobbanása óta, mi pedig egy árván maradt 20 éves srácot alakítunk, akinek egyetlen feladata a világ megmentése. A Táborban ahol élünk, mindig más-más lakótól kapjuk a következő küldetést, amit általában más területeken kell sikerre vinnünk. Last Day On Earth jelleggel üzemanyag áll rendelkezésünkre, amit a különböző feladatok területeire elutazva használunk fel, ami időközönként visszatermelődik, illetve küldetésekért is kaphatunk vagy éppen szintfejlődésért. 

Mindenképpen egy érdekes játékról van szó, ami különleges élményt nyújthat akár a zombie túlélő játék kedvelőinek akár a könnyed FPS Shooter-re vágyóknak. Egyelőre csak play áruházban érhető el, a hivatalos megjelenésről pontos információnk nincs, viszont február környékén várható. Remélhetőleg ezzel egy időben berobog az App Store-os megjelenés is.