Verlords of Oblivion - Újabb látványos Diablo nézetes Hack-And-Slash játék közeleg Play Áruházba és App Store-ba egyaránt

2018.09.27

Hivatalosan is bejelentette a Neocraft Limited studió, hogy még idén megjlentetik Hack-and-Slash játékukat, amiben több választható Avatar lesz és sokkal bővebb PvE játék vár ránk, mint amit a hasonló játékoktól már megszoktunk.

Ígéretes szavakat szeretjük, bár azt még jobban amikor meg is tudják valósítani az ígéreteket. Mindenesetre pozítivan állunk a Verlords érkezéséhez, bár a PvE részről elég hiányos információkat adnak a fejlesztők, nem egyértelmű, hogy az egész story módot tudjuk majd végigvinni barátunkkal, vagy csupán Raid-ek és Boss-harcok várnak ránk a közös harcok címtárában. Mert akkor bizony sok újdonságot nem fog hozni nekünk a Verlords. Jobb is ha ezt mérlegelik a Neocraft Limited fejlesztői mivel a Darkness Rises és a Maze: Shadow of Light nagyon magasra tették a mércét, amiben mindkettőben van Raid alapú PVE és rendes PVP multiplayer is. 

A választható karakterek száma jóval több mint a hasonló elődöknél. Általában 3 vagy 4 karakter közül választhatunk az ilyen játékokban, itt viszont 8 karakter áll a rendelkezésünkre, amelyek kidolgozottságán függ, hogy mennyire lesz tartalmas, illetve tartós, mármint nehezen megunható. Mindenesetre az előjelek tényleg ilyen jól festenek akkor a Coop játékok kedvelői talán egy új szintre emelhetik a mobilos Hack-and-Slash játékokat. Reméljük, hogy ez valóban így is lesz, és nem csupán egy kétértelmű reklámfogásról van szó. Nézzétek meg a játék trailer-ét illetve a hivatalos weboldalon tudtok ajándékokért regisztrálni a megjelenésre.