Tower of Fantasy – Ázsiában elindult a béta teszt

2021.04.16

Hamarosan egyre több videó fog napvilágot látni a Tower of Fantasy bétájával kapcsolatban, hiszen alig, hogy kezdetét vette a teszt időszak, máris található videó róla a világhálón. 

Talán a legjobban a Genshin Impacthez hasonlítható a Tower of Fantasy, amiben szintén egy Anime stílusú világot fedezhetünk fel, jónéhány eltérő különbséggel és itt nem csak múlt helyett jövőben játszódó történetre gondolok, illetve a map kialakítására, hanem karakterek helyett a fegyverek fogják megszabni hősünk harcstílusát, és mi magunk alkothatjuk meg saját Anime szereplőnket, akivel fejlődhetünk, harcolhatunk, vagy felfedezhetjük a szintén hatalmasnak vélt világot. 

A megjelenés dátuma még bizonytalan, de reméljük, hogy idén kipróbálhatjuk ezt az ígéretes Anime stílusú, nyitott világú Action-RPG-t.  

Első ránézésre, a trailer, és a béta videók alapján nagyon ígéretesnek tűnik a Tower of Fantasy, ami biztosan rengeteg helyen meg fogja kapni a "copy" jelzőt, mégis azt mondom, hogy néhány eleme miatt még akár érdekes is lehet a Genshin Impact rajongók számára is.