Tom Clancy’s Elite Squad – Kaptunk megjelenési dátumot is

2020.07.14

Thomas Leo Clancy, Jr neve a Rainbow Six sorozattal egybefonódott a játékiparral, bár nem egy kommandós regényt is köszönhetünk neki, amikből néhányat meg is filmesítettek számunkra. 1996-ban társalapítója volt a Red Storm Entertainment Stúdiónak, amit később felvásárolt az Ubisoft és ez által a Clancy név jogos felhasználója lett már évek óta. Nem kevés játékot adtak ki, mint a híres taktikai shootert a Rainbow six-et, aminek legújabb része már taktikai multiplayer lövölde lett, míg a Ghost Recon, The Division, Splinter Cell megmaradt a történet alapú kommandós elmesélésen, egy kis multiplayer játékmóddal fűszerezve.

Most viszont első ízben végre mobil játékosok is kapnak egy Tom Clancy játékot, amiben a névjelzett sorozatok legtöbb ikonikus karaktere megtalálható lesz. A harcrendszer talán a mobilos ARPG-re emlékeztet a legjobban és az ő hozzájuk hasonló körökre osztott játékmenetre hajazz a legjobban, de itt valós időben kell összecsapnunk ellenségeinkkel speciális támadásokkal. 

Hivatalos megjelenési dátumot is kaptunk, így már biztos, hogy augusztus 27.-én Play Áruházból és App Store-ból is le tudjuk tölteni ezt az ikonikus Tom Clancy játékot, ami már csak a rengeteg karakter miatt is epikusnak mondható. Nézzétek meg a játék hivatalos trailer-ét és az általunk készített bemutató videót is.