Tom & Jerry és a NetEase – ebből mi lesz?

2019.06.01

Kezdem már kicsit kellemetlenül érezni magam, hogy szörfözök a meg nem jelent játékok között és valamiért mindig egy NetEase produkción akad meg a szemem. Ez most sincs másképp, ugyanis gyerekkorom egyik meghatározó rajzfilm alakjai nem mások, mint Tom & Jerry. A macska és egér kálváriáját a tömérdek agresszió ellenére is rendkívül szórakoztatónak találtam és találom a mai napig is. Ezért is kaptam kedvet, amikor megláttam, hogy egy új játék készül a rajzfilm sorozat alapján. 

A Játék maga tisztelettel hódol a széria előtt, ugyanis rengeteg jelenetet kapunk a sorozatból, amik mind-mind mosolyra késztetnek minket akárhol is legyünk. Illetve a játékélmény is egy egészen érdekes platformert reprezentál nekünk, amiben Jerry-t irányítva kell a hatalmas házban elemózsia után kutatni. 

A játék teszt verziója egyelőre Ázsiai régiókban érhető el, hivatalos megjelenésről pontos információnk nincs, viszont valószínűleg nem kell hosszú hónapokat várnunk eme a könnyed szórakozásra, ami rajongóknak kötelező darab. Nézzétek meg bemutató videónkat a játékról, ahol bepillantást nyerhetünk az ázsiai verzióba.