The Survivalists – Hamarosan megjelenik PC-n és konzolokon, utána az Apple Arcade kínálatát is erősíteni fogja

2020.09.14

A Worms készítőinek legújabb játéka egy pixel grafikájú túlélő játék, egy lakatlan szigeten, ahol többedmagunkkal is megpróbálhatjuk túlélni, ennek az érdekes világnak a viszontagságait. 

Első ránézésre nagyon ígéretesnek tűnik a The Survalists a Team17 stúdió legújabb játéka, ami pixeles grafikája ellenére is nagyon szép képi világot ad nekünk, amit csak fokozz a hangulatos fényhatások és a többjátékos mód. Lehetőségünk lesz bázist építeni, más táborokat megtámadni, illetve tutajt építeni és akár egy szomszédos szigetre költözni. A játék elsőnek PC-n és Konzolokon fog debütálni (XBOX One, PlayStation 4, és Nintendo Switch), de hamarosan az Apple Arcade kínálatát is bővíteni fogja. Egyelőre pontos árat nem tüntettek fel a készítők, de a megjelenés dátumát, már megkaptuk, ami egész pontosan október 9.-e. Sajnos az androidos megjelenésről egyelőre nincs információ, de ha Mobilra Apple Arcade exclusive lesz, akkor bizony egy jó ideig nem láthatjuk még a Play Áruház kínálatában. 

Minden esetre, mi már nagyon várjuk a megjelenést, valószínűleg PlayStation 4 konzolon teszünk is vele egy próbát. Addig nézzétek meg a játék bemutató trailer-ét, ami egészen hangulatosra sikerült. Talán a legjobban a Dont Starve Togetherhez tudnánk hasonlítani.