The One - Van egy jó hírünk és egy rossz

2018.10.13

A héten véget ért a The One Closed Beta-ja, amit volt szerencsénk kipróbálni, és elég pozitív élményekkel gazdagodtunk általa. A zárt béta véget ért, de sajnos nem ússzuk meg feketeleves nélkül. Új Update is érkezett, amivel még a játék nevét is megváltoztatták Battlefield Royale-ra. Személy szerint az előző név nekem jobban tetszett mivel a battlefield, battleground nevek már eléggé elcsépeltek lettek. a The One pedig találó cím arra, hogy csak 1 maradhat életben a játékban. 

A jó hírünk az, hogy az új frissítés által a játék már elérhető Play áruházban, a rossz hírünk viszont az, hogy a mi régiónkban sajnos még nem áll rendelkezésünkre. A fejlesztők megígérték, hogy gőzerővel dolgoznak az eurpóai és ezáltal a hazai megjelenésen, de hivatalos dátumot nem kaptunk. Reméljük, hogy túl sokat nem kell várni rá, mert izgalmas és vicces megoldásokkal kecsegtet ez az izometrikus nézetű Battle Royale játék. 

Nézzétek meg bemutató videónkat a zárt béta verzióról, amiben azért látszik, hogy van még mit javítani a játékon, de az alapkoncepció mindenképpen hatásos. Rengeteg hasonlóságot véltünk felfedezni a Fortnite és a The One kezelőfelületén, de az építkezés részét, jóval egyszerűbben oldották meg az utóbbiban, hála az izometrikus nézetnek. Jó szórakozást a videóhoz.