The Last Stand: Zombie Survival With Battle Royale – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.06.25

Igen érdekesnek tűnik a legújabb izommetrikus nézetű Battle Royale játék, amiben egészen jól sikerült összegyúrni a jól működő Battle Royale elemeket  az újdonságokkal, éppen úgy, mint a jól megszokott loot-olás, de megtalálható benne az újításként ható craftolás, vagy a zombi vadászat is. 

A játék talán egyik legjobban vitatott újdonsága, a craftolás, és az ahhoz tartozó tervrajzok begyűjtése. Ugyanis találni mindenféle fegyvert találhatunk a mappon, de ha nyersanyagokból szeretnénk fegyvert készíteni magunknak, azt csak a már begyűjtött blueprintek alapján lehetséges. Egyelőre 3 map áll rendelkezésünkre, de a fejlesztők azt ígérték, hogy minden hónapban előállnak egy új térképpel. Hatalmas fegyverkollekció áll rendelkezésünkre az egész játékban, de nem árt azért a tervrajzok közül is begyűjtenünk néhány használható fegyvert. 150 választható skinből tudunk vásárolni, amin felül karakterünk kinézetét is személyre is szabhatjuk. 

A játékmenet izgalmas, pörgős, de egyben nehéz is. Ugyanis megfelelő felszerelések nélkül nagyon nehéz kitaktikázni a győzelmet. Mindenesetre így első ránézésre nagyon ígéretesnek tűnik a The Last Stand, mi ingyenesen letölthető, bár mikrótranzakciókra lehet számítani a játékon belül. Hamarosan gameplay videóval is készülünk nektek a játékról.