The Galaxy: Survivor Early Acces-ként elérhető Android rendszerekre

2018.11.05

Early Acces-ként elérhető a The Galaxy: Survivor ami egy távoli bolygón játszodó túlélő játék, egyenlőre csak Android rendszerű készülékekre, sajnálatos módon nem ingyenes még Pre-Alpha állapotban sem. 999 Ft-ért érhető el 75%-os kedvezménnyel, ami azt jelenti, hogy a teljes verzió akár 4000 Ft-ba is kerülhet majd. 

Látványos grafika, hangulatos zene, akadásmentes játékmenet jellemzi ezt a kiadatlan állapotban lévő alkalmazást. A Multiplayer lehetőség még várat magára, pont úgy ahogy a három single játékmódból kettő. Tehát mi jelenleg csak a Single Player pont alatt tudunk játszani, azon belül is a Survival móddal. Túl sok segítséget nem kapunk, még a történetről sem, de kikövetkeztethetjük, hogy egy idegen bolygóra lezuhant felfedező lehetünk, aki sérült űrhajóval nem tudja elhagyni a bolygót, ezért életben kell maradni a sivár, ámde nem teljesen lakatlan planétán. 

Első ránézésre ígéretesnek tűník a The Galaxy: Survivor, kérdés, hogy a látványos grafika mögé, mennyi tartalmat képesek beépíteni a készítők. Mivel a gyűjtögetésen, az építkezésen és craft-oláson kívül a jólmegtermett skorpiók levádaszásáig tart amit tenni tudunk jelenleg. Éhség és szomjúság szintünkre figyelni kell, pont úgy ahogy a survival játékokban általában. Hamarosan hosszabb gameplay videósorozattal, és részletes teszttel is készülni fogunk nektek, hogy bemutassuk jobban milyen is az élet ezen a bolygón. Addig nézzétek meg a Gameplay trailer-t amiből kiderül, hogy a hangulatos zenén, és a szép grafikán kívül még szükség van tartalomra. Remélhetőleg ezt szépen fokozatosan, a Pre-Alpha bevételek által fejleszteni fogják.