Tap Tap Fish – Abyssrium Pole – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.01.08

Nagyon ritka ha Tap Tap jellegű Idle játékot mutatunk be, pedig ezek között is akad néha egy-egy érdekesség, ami humoros megoldásai vagy éppen aranyos mivolta miatt érdemes említést tenni róla. Az Abyssrium Pole inkább az utóbbiak táborába tartozik, azt hiszem, ez már az elején kiderül, hogy miért.

A Rém egyszerű irányítás és játékmenet ellenére, mégis megismerhetünk rengeteg északi tengerek környékén honos állatfajt, amikkel egyre többen lesznek magányosan úszkáló jéghegyünk lakói. Rengeteg kis állatka fordulhat meg nálunk rövidebb hosszabb időre, a sok eltérő családba tartozó pingvineken kívül, sarki róka, sirály, többféle delfin, cápa, bálna, rozmár, fóka, és persze halak is. Persze egyre fokozatosan tudjuk majd feloldani őket, ahogyan a különböző díszítésre szolgáló korallokat is.

Összességében az Abyssrium Pole vadonatúj címként az állatok kedvelőinek talán megér egy próbát, viszont ha szeretnétek, magatok megnézni mielőtt letöltitek akkor saját gameplay videónkat ajánljuk figyelmetekbe. Jó szórakozást!