StrongUnion Games - A héten leakciózták játékaikat, érdemes meglesni őket

2018.12.04

A Strong Union Games a mobilos taxi szimulátorok egyik mesterének mondható mivel több, mint 6 játékot tudhatnak magukénak, amiből legalább négy taxi szimulátor. Játékaik között van állandóan ingyenes játék, de most összes alkalmazásukat ingyenessé tették, szóval érdemes is odafigyelni rájuk, ha már ekkora kedvezményt adtak az androidos felhasználóknak.

Ezek között van jó néhány alapból ingyenes verzió, mint például a Real Taxi Sim, a Real Taxi Sim 2018, a Taxi: Revolution Sim 2019, illetve egy gyorsasági verseny is: a Revolution for Speed: Traffic Racer

A Prémium játékok között pedig most teljesen ingyenesen érhető el az összes StrongUnion Games játék, úgy, mint:

Taxi Simulator 1976 Pro, ami most 499 Ft helyett teljesen ingyenes. Itt 1976-ban taxizhatunk korhű autókkal.

Real Truck Simulator 3D Full - Ebben a játékban pedig Kamionokat kell irányítanunk és egy fuvarozói cégnek kell teljesítenünk a feladatait. 349 Ft helyett szintén ingyen elérhető Play Áruházban.

Taxi City 1988 V1Ez talán a legnagyobb tartalmú Taxi szimulátor a StrongUnion Games fejlesztőitől, itt ugyanis autó tuning, külső desing változtatás, Free Ride mode, multiplayer versenyek is várnak a játékosokra, ami 1290 Ft-ról értékelték re teljesen ingyenesen.

Szóval ezekkel a játékokkal mikor érdemes tenni egy próbát, ha nem most?