Strike Team Online – Új TDM lövölde, amiben van egy kis R6-os hasonlóság

2020.02.08

Első ránézésre szimpla multiplayer lövöldének tűnhet, Steve Ryu csapata által megalkotott Strike Team Online, amiben a sima deathmatch-eken kívül, Secure Area, Gun Game, és Realism Mode vár bennünket. 

Szépen összerakott grafikán, és a jól működő fegyverharcokon túl, a Secure Area mód kifejezetten Rainbow Six Siege-esre sikerült, ugyanis drónozva kell felderítenünk az ellen és a biztosítandó terület pozícióját, míg az adott szobát védők pedig elbarikádozhatják az objektumot. Utána pedig már csak az összecsapás marad hátra, ahol több mint 10 operátor közül választhatunk, ha feloldottuk őket. 

A fegyverek egész jól módosíthatóak, akár scope-ot vagy lézer irányzékot szeretnék változtatni rajtuk, játékbeli pénzért van rá lehetőség, pont úgy, mint a grip, vagy muzzle cserére is. 

Sajnos eddig csak 3 térképre dobott be a játék, de remélhetőleg folyamatos fejlesztés alatt hamarosan, új map-okkal bővül, ez a roppant ígéretes shooter. 

Egyelőre sajnos csak Android-ra érhető el a Strike Team Online, és egyelőre információ sincs a másik operációs renszeren való megjelenésről, de reméljük, hogy hamarosan bejelentik az App Store-os megjelenést is, de mivel azért még messze nem tökéletes a játék, erre még valószínűleg várnunk kell. Addig nézzétek meg bemutató videónkat a játékról, vagy próbáljátok ki magatok.