Streets of Fire – Előzetes hozzáféréssel elérhető Play Áruházban

2020.01.18

Sosem értettem miért kell erőltetni a gagyi GTA klónokat, hiszen annyi próbálkozást láttunk, és oly kevés volt, ami csak az árnyékának nyomdokaiban tudott settenkedni, míg olyan minőséget, amit a Rockstar fejlesztőitől kapunk, nem igazán köszön vissza más alkotóktól.

 A Streets of Fire-re külföldi videósok csatornáján bukkantam rá, első ránézésre még jónak is tűnt, de amint kipróbáltam szembesültem vele, hogy sajnos egy nagyon gyenge klón próbálkozással állunk szemben. 

Egyelőre csak a fél város érhető el, amiben jóformán semmit sem csinálhatunk. A térképen található egy festékfújó műhely, illetve az otthonunk, ami kísértetiesen hasonlít CJ lakhelyére a San Andreas-ban. 

A grafika közepes, a textúrák borzalmasak, a hangok néha még idegesítőek is. Jóformán az NPC-k semmire sem reagálnak, egyedül a rend szorgos őrei kezdenek üldözni, ha rájuk lövünk, különben nem igazán érzik fontosságát a rendőri intézkedésnek. 

Szóval ne igazán essetek bele GTA klón clickbait-es videókba, ugyanis szó sincs GTA klónról, még csak gyenge próbálkozásnak se igazán nevezném. Mindenesetre, ha szeretnétek magatok is megnézni a letöltési linket megtaláljátok a videó leírásában, vagy lentebb mellékelem. Azt nem mondom, hogy jó szórakozást, mert ez sajnos nem az.