Street Racing HD – Play Áruházban már elő lehet regisztrálni a megjelenésre

2019.08.16

Érdekes kis utcai arcade autóversenyzést rittyentett össze nekünk a semmiből az Ivy fejlesztő csapata. Akik nem teljesen tapasztalatlanok ezen a téren, ugyanis Street Racing 3D címen már elérhető tőlük egy hasonló játék, viszont a Street Racing HD-ben már a Design kivitelezések is nagy szerepet kapnak. 

Maga az autóversenyzés arcade stílusa túl sok újdonságot nem hoz, viszont az autók optikai tuning része azért megér egy említést. Nem csak különböző színűre, hanem változatos mintákkal is teletűzdelhetjük szeretet járgányunkat, amin felül még első hátsó spoilert, szárnyakat, motorháztetőt, kipufogót is tudunk módosítani, hogy minél jobban személyre szabható legyen kiválasztott autónk. 

Látványos versenyek és Asphalt-hoz hasonló ütközés rendszer párosul a látványos Design-al megáldott játékban, ahol lehet több időt fogunk eltölteni verdánk cifrázásával, mint a konkrét futamokkal. Hivatalos megjelenés egyelőre nincs, de valószínűleg már sokat nem kell várnunk a megjelenésre. Viszont ha nem szeretnétek lemaradni a megjelenésről, akkor Play Áruházban elő lehet regisztrálni a várva várt pillanatra. A linket a trailer alatt találjátok.