Stone Age World – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.06.18

Túl sok újdonsággal nem kecsegtet a Netmarble legújabb produkciója, amiben ősemberekkel kell megpróbálnunk békés körülmények között élni más törzsekkel és a még megmaradt dinoszaurusz állománnyal, ami a jelek szerint elég bőséges még ebben a korban. 

Ismerős, körökre osztott stratégiai játék bőrébe bújva, akár 10 egységgel is felsorakozhatunk az ellenfeleinkkel, szemtől szemben. Grafikai kivitelezése miatt, a kis dínó lények nagyon aranyosan lettek ábrázolva, ami által kicsik és nagyok is rövid időn belül megtalálhatják kedvenc kis dínó szerzeményüket. 

Sajnos a játék indulása nem egészen felhőtlen. Ugyanis hivatalosan Június 17.-ére ígérték a megjelenést, de egyelőre a szerverek csak előregisztrált felhasználókat enged be, ami azért fura, számomra mert én is előregisztráltam a megjelenésre, mégsem engednek játszani vele. Reméljük, hogy ezt a hibát napokon belül orvosolni fogják és akkor már gameplay videóval is készülhetünk nektek erről az aranyos kis játékról. Addig nézzétek meg a játék bemutató videóját ahol egyértelműen kiderül, hogy rengeteg kis aranyos dínóval ismerkedhetünk majd meg a Stone Age World-ben.