Still Here - A PiP Adventure

2018.06.25

Ha a kishúgodnak, vagy a kislányodnak keresel egy jó kis mobiljátékot, akkor megtaláltad.

a Still Here - A PiP Adventure, elsősorban gyerekeknek készült játék lett, de nem feltétlen csak gyerek értékelhetik megfelelőképpen. A történetben egy kis Jet-Pack-es robot manóval vagyunk, aki ebben a robotvilágban éli hétköznapjait, mígnem változások törnek az életébe. A játék grafikája szép, a zenével együtt rendkívűl magával ragadó a hangulata. A háttér úgyanúgy él, mint a cselekmény aminek épp részesei vagyunk. 

Az irányítás nagyon egyszerű, a Jet-Pack segítségével, ha a képernyő bal részét tartjuk nyomva, balra kezd el repülni a kis manónk, ha a képernyő jobb részét tartjuk nyomva akkor jobbra repül. Azért, hogy ne legyen olyan könnyű dolgunk, véges energiája van a kis repülő hátitáskánknak, ami magától töltődik, viszont akkor sem vagyunk képesek egyszerre nagyon magasra repülni vele. Ebben a világban pedig szükség lesz rá, mert robottársaink kérésére kell különböző tárgyakat begyűjtenünk a pálya más-más részeiről, de vigyázat, össze is törhetjük a tárgyakat, ha nagyon neki csapódunk egy falnak, és akkor buktuk is a küldetést.  Egy idő után, ahogy feloldjuk a kis manó ruháját, úgy tudjuk változtatni kinézetét többféle kombinációban is, akár a sapkáját, vagy a Jet-Pack-jét is.

A Still Here - A PiP Adventure, egy nagyon szerethető kellemes kis játék, fantasztikus hangulattal, csekély kihívással, mégis megfelelően nehéz, hogy ne csak végig repüljünk a pályákon, hanem átgondolva kiszámítsuk "repülési tervünket". A játék sajnos nem ingyenes 1500 Ft körül tudjátok megvenni, de az oldalt követve mindig találkozhattok ideglenes akciókkal, mint például most is, amikor 500 Ft körüli összegért meg is tudjátok venni a Google Play áruház kínálatában.

nézzétek meg ismertető videónkat itt