Stellaris Galaxy Command – Foglaljuk el a Galaxist – App Store-ban és Play Áruházban egyaránt elérhető

2020.06.30

A Paradox Interactive AB kiadásában kerül bemutatásra a Stellaris Galaxy Command, ami első ránézésre is egy elég összetett sci-fi stratégiai MMO.

Az emberiség már nincs egyedül. Földönkívüli lényekkel léptünk kapcsolatba, akikkel együtt vagy éppen egymásnak keresztbe téve, fedezzük fel az egész univerzumot. Galaxisokat, csillagok rendszereket, különös bolygókat kell megismernünk és a számunkra szükséges nyersanyagokat kinyernünk vagy éppen kifosztanunk más ellenséges hajókat. 

A Felfedezésen kívül még bázisunkat is fejlesztenünk kell, hogy hajókat állítsunk elő, a későbbi, távoli csillagokhoz való utazáshoz, mert oda egész flottát is kelleni fognak majd. Ezen felül még építhetünk farmot, egyetemet, lakónegyedeket, Elit akadémiát, fejlesztési kutatólaboratóriumot, és még rengeteg épületet, amik mind hozzásegítenek minket, hogy mi legyünk a galaxis legnagyobb birtoklói. 

Így első ránézésre ígéretesnek tűnik a Stellaris Galaxys Command, ami a Sci-fi stratégiai játékok kedvelőinek okozhat jó néhány kellemes órát.