Stellar Hunter – Egy érdekes Sci-fi RPG, elérhető teszt verzióban

2020.08.05

A Stellar Hunter teszt verziója elérhető korai hozzáféréssel Play Áruházban, így a kalandos kedvű játékosok már idő előtt kipróbálhatják ezt a remek kis játékot. 

Tehát adott nekünk egy saját magunk által megalkotott hősünk, akit egész szépen személyre lehet szabni, aztán az első bolygó ahova csöppenünk, az amolyan tutorial-nak felel meg, és az is kiderül, hogy akik megtaláltak minket, azoknak fogunk dolgozni. Így bolygóról bolygóra kell szállnunk és felfedezni az adott égitesthez tartozó világot, amihez főküldetések és mellékküldetések is taroznak. A Harc körökre osztott stílusban zajlik, míg a bolygó felfedezése amolyan point-and-click jelleget kapott. Nekem például nagyon adta, hogy a képernyő felső részén animálva láthattuk hőseinket, hogy éppen mit csinálnak. 

A játék atmoszférája valami eszméletlen jól sikerült. A karakterek megrajzolása, és egyáltalán a kitalálásuk is nagyon jóra sikerült, pont, ahogyan a zene is olyan könnyen elvarázsol bennünket, ahogyan egy ilyen világnak csupán az elképzelése is. 

Változatos bolygókon kalandozhatunk, amik szintén nagyon hangulatosra sikerültek. Sajnos megjelenési dátumról egyelőre semmilyen hivatalos információ nincs, de nagyon reméljük, hogy idén, akár már nyár végén megjelenhet ez a remek asztali szerepjátékra emlékeztető Sci-fi RPG. Nézzétek meg gameplay videónkat a játékról, és ha szeretnétek kipróbálni, az oldal alján megtaláljátok a letöltési linket. Jó szórakozást!