Steel Rage: Robot Cars PvP Shooter Warfare – Play Áruházban elérhető

2019.12.24

Kevés olyan dolog tudja lázba hozni a gamer nagyközönséget, mint amikor kocsikra szerelünk pusztító fegyvereket, és ezeket egy arénába összeengedjük, hogy szó szerint tönkre vágják egymást. A Steel Rage pont ennek a témának a bűvkörébe próbál minket csábítani, több-kevesebb sikerrel. Egyelőre csak Play áruház kínálatát bővíti, de remélhetőleg, hamarosan az App Store polcain is megtalálhatjuk.

A Steel Rage sem akar többnek látszani, mint ami, és nem is kell tőle sokat várni ahhoz, hogy egy kellemes mobilos játékélményt kapjunk. Mindezt megspékelve az autók iránti szeretettel, a rakéták illetve gépágyuk okozta adrenalin bombával, és a multiplayer adta "testvéries" versengéssel. Az irányítás "nem jó, de nem is tragikus". A tengely körüli kanyarodás, néha zavaró tud lenni, de sok könnyítést is tud adni. Ízlés kérdése, hogy kinek fér még bele ez a fajta kezelhetőség . A játék még gyerekcipőben jár, nagyon kiforratlan még, de egy két csinosítás, és egész kellemes kis online autós lövölde lesz belőle. A Téma kedvelőinek mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát. 

Wrestleryonnak köszönhetően még egy minimális gépigényt is tudunk adni a játék futtatásához: Android; 6 vagy frissebb Processzor; Qualcomm Spdn 450 vagy újabb Minimum 6 magos készülék szükséges hozzá. Minimum 2gb ram. Minimum 64-Bit -es készülék (32-esel nem kompatibilis). Ez a minimum rendszer követelmény, ennél jobb hardware-al rendelkező készülékek csak teljesebb játékélményt adhatnak.