Stealth Tracking – Nem hivatalosan kiszivárgott a trailer és kaptunk egy gameplay videót is.

2019.01.16

A Stealth Tracking egy dzsungel környezetben játszódó kommandós játék lesz, amiben nem kizárt a Battle Royale mód sem. A videó alapján talán a Ghost Recon Wildlands-re emlékeztet a legjobban, és az ilyen típusú játék elég hiánytermék a mobilgaming piacon. Ázsiában már elő lehet regisztrálni a megjelenésre, viszont Európában hivatalosan még nem mutatták be a játékot, de reméljük, hogy az itthoni premier sem várat magára sokáig. 

Helikopterek, motorcsónakok, és igazi kommandós harc jellemzi a Stealth Tracking-et ami Android és iOS készülékekre fog érkezni, de sajnos hivatalos megjelenésről nincs információnk, ugyanis a trailer sem hivatalosan került ki. Viszont mi nagyon örülünk, hogy ilyen játék is készül mobil készülékekre. 

Kiélezett multiplayer harcok, stealth attack, és még Battle Royale mód is várható ebben az ízig-vérig kommandós játékban, ahol társainkkal együtt vívhatjuk meg dzsungel harcunkat. Reméljük, sokáig nem kell várnunk rá, mert igazából már most nagyon szívesen kipróbálnánk, hogy milyen élményt nyújt a Stealth Tracking, aminek még lehet a címe is változni fog időközben. Viszont nézzétek meg a roppant hangulatos trailer-t illetve a gameplay videót a játékról, érdemes. 

Ha valóban ilyen lesz a játék, akkor a Smart Mobile Games csapata állva fogja tapsolni a megjelenést. Nagyon várjuk.