Stardew Valley – Androidon is tiszteletét teszi

2019.02.19

A Stardew Valley egy amerikai indie játék, ami 2016 Februárjában jelent meg PC-re és kicsivel utána folyamatosan adták ki más platformokra, míg végül App Store-ban is megjelent így az iOS rendszer tulajdonosai is élvezhették már ezt az igazán chill játékot. 

Hamarosan azonban Play Áruházba is megérkezik ez az ígéretes farm menedzsment játék. Már elő lehet regisztrálni a megjelenésre, de viszont a prémium játékok táborát fogja erősíteni, körülbelül olyan 3000-4000 Ft körüli összegért lehet majd megvásárolni.

Egy egyszerű 8-bites játékról van szó, ám ne tévesszen meg senkit a játék grafikája, ugyanis olyan melankolikus hangulatot sugározz a játék, amitől sokakat percek alatt magával ragad. Nem véletlen, hogy rengeteg streamer készített róla gameplay videót és élő közvetítést. Ugyanis nem csupán farmunkat kell rendben tartanunk növénytermesztéssel és állattartással, hanem a közeli városba is át tudunk menni látogatóba, hogy onnan is különleges feladatokat illetve új eszközöket, termékeket szerezhetünk be. 

Hivatalos megjelenési dátum nincs, de várhatóan március április környékén sok androidos készülékét fogja ellepni a 8-bites mezőgazdasági munkálatok.