Stardew Valley – Android rendszerekre is megérkezett, ráadásul magyar felirattal

2019.03.14

A Stardew Valley Streamerek között egy nagyon népszerű játék megnyugtató hangulatával egy igen könnyed kikapcsolódás lehet bárki számára, aki kicsit is kreatív vagy fogékony a farm körüli tevékenységekre játékok formájában. PC-n és Konzolokon egy jó ideje már elérhető, míg iOS rendszerekre csak egy pár hónapja lehet megvásárolni, és elérkezett a pillanat, hogy az Androidos készülékek tulajdonosai is kipróbálhatják ezt a remek kis játékot. 

Ennek a népszerűségnek hála mára a Stardew Valley App Store mellett már Play Áruházban is elérhető, ami külön öröm pedig az, hogy teljes magyar feliratot kapott a játék, ami szintén nem elhanyagolható információ. a 8-bit-es grafika ellenére is egyben van a képi világ, a színek és a fényhatások játéka miatt a maga stílusában kifejezetten szépnek mondható. Mindamellett, hogy farmunkat kell rendbe raknunk, hogy tisztességes mezőgazdasági egységet alkossunk, lehetőségünk van a falubelieknek is segíteni extra jutalmakért, amik azért eltérnek a farmon szükséges feladatoktól. 

Sajnos nem ingyenes az alkalmazás körülbelül 3000 Ft-nak megfelelő összegért tudjuk megvásárolni, ami azért picit drágának mondható mobiljáték körökben, viszont a hatalmas tartalom, a chill hangulat, és a rengeteget nézett gameplay videók mind arra engednek következtetni, hogy megéri az árát. Nézzétek meg bemutató videónkat a játékról, és hamarosan egy sorozattal is készülünk nektek. Addig is jó farmolást.