Soul of Eden – Play áruházban elő lehet regisztrálni a megjelenésre

2020.06.19

Úgy látszik a Clash Royale által megalkotott műfaj cseppet sem veszít népszerűségéből, ugyanis ezt a mobilos stratégiai stílust nem egy játék vette már át, több-kevesebb sikerrel. Most viszont a Soul of Eden próbál meg kitörni a copy játékok bűvköréből, és ha nem is teljesen újfajta elemekkel teletűzdelve, de mégis néhány apró részlet miatt érdemes odafigyelni rá. 

Rajzfilmszerű grafikájával a Soul of Eden egy viccesen tálalt, de egész komolynak tűnő alkotás. 4 Fő pakli áll majd a rendelkezésünkre, de ezekhez pontokat kell gyűjtenünk, hogy fel tudjuk oldani őket. Elsőnek pedig a Rebublic deck-el kezdünk, amit később felvált az Alien pakli, amit követnek a Beasts-ek, és végül pedig a birodalom képében az Empire Deck. A telefonunkat a Minimax-al ellentétben itt álló helyzetben kell tartanunk a játékhoz. Felül helyezkedik el az ellenség bázisa, míg alul a miénk. Egységeket pedig szokásos módon tudjuk kihelyezni a mérkőzésbe. De itt, ha több tagból áll egy egység, akkor azokat kedvünk szerint összevissza szórhatjuk el. 

Túl sok újdonságot nem hordoz magában a Soul of Eden, ám mégis azt mondom, hogy a stílus kedvelőinek érdemes tenni vele egy próbát. Sajnos pontos megjelenési dátum még nincs, de alternatív letöltő oldalakról már be lehet szerezni a játékot. Hamarosan gameplay videóval is készülünk nektek, erről a nem egyedülálló, de mégis érdekes játékról.