Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020 – Irány az Olimpia

2020.02.20

Egyáltalán nem tűnik rossz ötletnek a Sega-tól, hogy a 2020-as Tokióban megrendezésre kerülő Olimpiát vették témául a következő Sündisznós játékukban, ahol nem csak Sonic-al, hanem a franchise legtöbb ismert, és kevésbé ismert szereplőjével játszhatunk, rengeteg minigame-t, amik mind az olimpiai számokra épülnek és mindezt május 7.-én ki is próbálhatjuk a globális megjelenés alkalmával. 

A történet szerint, ami a trailer-ből is kiderül Eggman körbe vette a Sensoji templomot, ugyanis állítása szerint Eggman City lenne az ideális választás e neves esemény megrendezésére. Több sem kell ennél kis szúrós hátú hősünknek, ki is hívja, hogy a 2020-as olimpiai számokban játsszák le, hogy ki hagyja el Tokiót. 

Mérkőzhetünk a franchise szinte összes ismert és kevésbé ismert karakterével, akikkel olyan számokban mérhetjük össze tudásunkat másokkal, mint gátfutás, műugrás, diszkoszvetés, karate, távolugrás, és ki tudja miket találtak  még ki a fejlesztők, hogy még jobban sport hangulatba jöjjünk, kis kedvenceink által.

Nézzétek meg a játék bemutató videóját, amiben valóban egész jól nézz ki a Sega legújabb mobiljátéka.