Song of Ruin - Hangulatos trailer-el mutatkozik be az egyszerre 5 platformon megjelenő játék

2018.11.25

Nagyon hatásos és hangulatos traire-el mutatkozik be a Song of Ruin, stílusában talán a Dark Souls-ra emlékeztet a legjobban. Viszont külön érdekesség, hogy egyszerre fog megjelenni Playstation, Android, PC,  iOS-ra és Nintendo Switch-re is. 

Kétségkívül nagy fába vágták a fejszéjüket a Day 3 fejlesztői azzal, hogy 5 szinte teljesen különböző platformon mutatják be játékukat. Elgondolásnak ultra-modern, de hogy megállja-e a helyét, az már más kérdés. Reméljük nem fog a játék a sokat markol keveset fog hibájába esni, mert a hangulatos trailer nagyon ígéretes videót tárul elénk, amiből kiderül nagyjából a harcrendszer, a helyszínek többsége, illetve néhány enemyt is láthatunk.

Nézzétek meg a játék bemutató trailer-ét, ami kapcsán nekünk olyan érzésünk volt, hogy Playstation, PC platformokra kicsit kevés, Android és iOS-ra pedig picit sok. Hogy mi lesz ebből a project-ből valójában, azt nehéz megjósolni, mindenesetre kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Nektek pedig ajánljuk megtekintésre a bevezető videót és döntsétek el magatok, hogy mennyire tetszik nektek ez az új korszakot megteremtő játék, ahol már minden platformra egy időben jelennek meg a játékok, legyen az mobilkészülék, asztali számítógép, vagy éppen játékkonzol.