Smash Bandits Racing - Teszt

2018.07.10

Ha egy őrült, rendőrök elől menekülős, autóval döntsük romba az egész várost játékra vágysz szép grafikával, akkor a Smash Bandits a te játékod.

A Smash Bandit nem igényel különösebb ügyességet, viszont annál nagyobb szórakozás is lehet, ha élvezzük ezt a pusztító stílust. Mivel ebben a játékban nem túl sok feladatunk van, mintsem hogy rendőrök elől menekülve az openworld városban minél nagyobb pusztítást hajtsunk végre. Ha megfelelő pontot gyűjtünk össze új kocsik is feloldodnak, amikkel még nagyobb rombolást tudunk véghez vinni, még az A-Team járgánya is a választható autók között van. Ha meguntuk menekülést a rendőrök elől, akkor van lehetőségünk versenyt is játszani botok ellen, amiben szintén ki kell használnunk az openworld okozta lehetőségeket. 

Végeredményben a Smash Bandits, egy könnyed, egy kézzel is játszható, látványos autós játék, amiben bizony a rombolás az elsődleges feladatunk. A játék fizikája hagy némi kívánni valót maga után, nem túl reálisan kanyarodik az autó, de a robbanások látványa kárpótol minket e hiányosság miatt. Tökéletes szórakozást nyújthat, főleg azok a pályák, ahol még motorcsónakra is válthatunk. Nézzétek meg bemutató videónkat a játékról: