Slash of Sword 2 – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2021.05.11

A NoTriple - A Games fejlesztői szinten minden évben valami kis érdekességgel tudnak előrukkolni nekünk. Eddigi játékaik nem voltak éppen a legsikeresebb mobiljátékok mégis annyira érdekes és újszerű stílust képviseltek, hogy mindig említést tettünk róluk. Külön említeném a Way to Slay, vagy a Glory Ages alkotásukat.

Most viszont az első alkotásuk folytatása látott napvilágot, amiben a jól megszokott poligon grafikát, a fények hatására gyönyörűre sikerültek, míg a Glory Ages-ből megszokott harcrendszert kapta a játék. Viszont azon felül, hogy elintézzük ellenségeinket, ebben a játékban RPG-től elvárt történet és vár bennünket.

Hiszen egy lovagot alakítunk, aki rosszkor volt rossz helyen és gyilkossággal vádolják meg a helyi rendfenntartó erők. Ám ebben a helyi közösségben nem tömlöcbe verik a bűnözőket, hanem egy arénába küldök őket, ahol gladiátorszerű küzdelmet kell végrehajtania más haramiák ellen. 

Mind e közben különböző embereket ismerhetünk meg a helyi közösségen belül, akiknek segítségükre lehetünk, akár megkeresni elveszett gyermeküket, vagy leszámolni a banditák táborával. 

Első ránézésre nagyon ígéretesnek tűnik a Slash of Sword folytatása, amiben páratlanul szépen kidolgozott grafika, dinamikus napszakok és időjárás várja az arra érdeklődőket, hogy látványos harcrendszerrel ellátott RPG-ben, utána járjanak ennek az érdekes történetnek.