Skylanders Ring of Heroes - Egyenlőre csak androidra érkeznek a híres Skylander-ek

2018.10.22

Bizonyára sokatoknak nem kell bemutatnom a Skylanders nevű többrészes játékot, aminek sikere nemcsak a remek játékmenetnek köszönhető, hanem a külön megvásárolható figuráknak, amiket usb porton keresztül fel is tölthetünk gépünkre, amellyel megnyílik az adott szereplő, de bizonyos esetekben új küldetések is. Nem egy pénztárca kímélő a játék, de aki gyűjtögetni is szeret a videójátékokon kívűl, ezzel a játékkal két legyet üthet egy csapásra. Már nagyon sokat nem kell várni, és elérkeznek kis barátaink mobilkészülékünkre is, egyenlőre csak Android felhasználóknak. 

Egészen új játékmenetet kapunk a mobil verzióban, itt ugyanis körökre osztott harcban kell megvívnunk győztes csatáinkat, míg az eredeti címekben egy RPG szerű ügyességi játékot kaptunk. Túl sokat nem árultak el a fejlesztők, de az biztos, hogy a híresebb szereplők mind fellelhetőek lesznek a játékban, és reméljük, hogy itt nem kell minden karaktert bábu formájában megvásárolni és úgy aktíválni a játékban, ezt azért érdemes számon tartani, figyelembe véve a kiadó eddigi üzletpolitikáját. Kérdés még az is, hogy akik megvették, valamelyik bábut, azok átvihetik-e a mobilos verzióba, avagy sem. 

Tehát rengeteg kérdés van még megválaszolatlanul ezzel az alkalmazással kapcsolatban, de mindenképpen ígéretesnek tűnik, főleg a sorozat rajongói számára. A hivatalos weboldalon ajándékért még regisztrálni is tudnak az Androidos felhasználók, mert eddig sajnos nincs információnk az iOS-os megjelenésre. Amint új híreket kapunk értesítünk benneteket, addig is regisztráljatok az ajándékokért, és nézzétek meg a játék hangulatos trialer-ét.