Sierra 7 – Korai hozzáféréssel, egy ideje már elérhető a Lone Wolf készítőinek legújabb játéka

2019.11.24

Már egy jó ideje korai hozzáféréssel elérhető Play Áruházban és App Store-ban is a Sierra 7 névre keresztel taktikai belső nézetű lövölde, aminek a 80-as 90-es évek dark stílusú rajzfilmekre emlékeztető grafikája olyan egyedi hangulat kölcsönöz neki, ami csak kevés játékban köszön vissza.

A grafikai megvalósítás már-már egyszerűnek mondható, bár lehet, pont emiatt van olyan érdekes hangulata a Sierra 7-nek, amiben a fegyverharcok valami eszméletlen jól vannak kivitelezve, legyen az akár egy Kar típusú rifle vagy éppen egy mesterlövész puska. Különböző taktikai elemek is megtalálhatóak a játékban, amik nem ismeretlenek a Lone Wolf vadászainak. 

Rengeteg fegyver, öv, mellény, sisak és szemüveg közül választva szabhatjuk személyre karakterünket, amikért játékbeli credittel is tudunk fizetni, de rengeteg tartalom csak valós pénz ráköltése után elérhető. Fegyverink személyre szabhatósága is külön említést érdemel, ugyanis nem csak a tárat, vagy a scope-t tudjuk módosítani, de még a töltény fajtákból is legalább 5 áll a rendelkezésünkre. A különböző helyszínek eléggé változatossá teszik a játékmenetet, amiket időközönként egy boss harc pecsétel meg. 

Így első pillantásra a Sierra 7 egyszerű kivitelezése ellenére is remek szórakozást nyújthat mindazoknak, akik csak könnyed lövöldére vágynak, vagy akik csak gyakorolni szeretnék célzási képességüket. Nézzétek meg bemutató videónkat, ami alapján is csak ajánlani tudjuk ezt az egyszerű alkalmazást. Szigorúan 18+ a játék, ezt a fiatal olvasóink is vegyék figyelembe.