She Sees Red – Már App Store-ban és Play Áruházban is elérhető

2019.12.06

Steam kínálatán keresztül már nyár óta, de most végül mobilos környezetben is kipróbálhatjuk a Rhinotales játékát, ami inkább egy 18 plusszos interaktív thriller a különleges ügyosztály egyik nyomozónőjével a főszerepben. 

Élőszereplős film lévén egy egészen újfajta játékélményt élhetünk át, hasonlóan, mint a Life is Strange-ben. Az alkalmazás a prémium játékok táborát erősíti, hozzávetőlegesen úgy 1000 Ft-nak megfelelő összegért juthatunk hozzá mind két áruházban. Élőszereplős alkotásként egy HD minőségű film élményt kapunk, és szintén nem elhanyagolható információ, hogy Magyar feliratot is be lehet állítani a játékban, amiben a párbeszédeket hazánk nyelvén is tudjuk olvasni.

A történet remélhetőleg elég magával ragadó lesz ahhoz, hogy esetleg megnézzük mind a 4 befejezést, de az biztos, hogy 1 végig játszással hamarosan készülünk nektek. Addig is nézzétek meg a játék trailerét, vagy ha úgy gondoljátok, próbáljátok ki magatok ezt az interaktív Thrillert. Erősen 18 éven felülieknek ajánlott!