Shadowgun WAR GAMES - Talán az Unreal Tournament lelke támad fel?

2018.10.01

A Shadowgun neve biztosan sokaknak nem cseng ismeretlenül mivel ez már a sorozat 4. verziójának kiadása lesz amiben most egy Arena szerű PvP-ben mérhetjük össze tudásunkat a többiekkel szemben. Ami újdonságnak nem igazán számít, mivel a Shadowgun Legends-ben is tudunk PvP-t játszani barátokkal és idegennekkel egyaránt, addig a Shadowgun War Games kifejezetten a PvP játékra összpontosít, mindezt a jövőben egy amolyan modern gladiátor játékba ültetve, pontosan mint anno az Unreal Tournament volt.

Túl sok mindent nem árultak még el a fejlesztők az új kis jövevényükről, viszont egy nagyon hangulatos teaser-t már kaptunk ami egy az egyben az Unreal Tournament hangulatát adja vissza. Reméljük, hogy ezt az érzést a játékon belül is sikerül megragadni nekik, és akkor bizony az idei év egyik sikerjátékát kaphatjuk meg az év végén. Nézzétek meg ezt a hangulatos kis teaser-t

A megjelenésre a hivatalos weboldalon elő lehet regisztrálni, különleges ajándékokat ebben az esetben nem kapunk, viszont első kézből értesülhetünk a megjelenésről.