Royal Crown – Elérhető Play Áruházban, App Store-ban és Steam-en egyaránt

2020.06.16

A LINE Games legújabb produkciója már egy jó ideje ingyenesen elérhető Mobil eszközökön és PC-n egyaránt. Az izommetrikus MOBA jellegű Battle Royale játék gyerekes grafikai megjelenítése ellenére nem feltétlen csak a fiatal korosztály számára nyújthat szórakozást. Hiszen több érdekes elem is került a játékba. 

Izommetrikus Battle Royale játékok közül, amit talán érdemes említeni a Battlelands Royale mellett az nem más, mint a Survival Heroes, ami egy ideig nagy kedvenceim közé tartozott, mint Battle Royale játék. Most viszont a Line Games kiadásában egy hasonló játékmenettel ellátott produkció került bemutatásra, ahol adott karakterek közül választhatunk, akiknek saját fegyvereik és harcrendszerük van. Így nem a fegyvergyűjtés lesz a fő feladatunk, hanem inkább a védőfelszerelések keresése, illetve saját szintünk növelése. A szokásos loot-oláson kívül még fát is tudunk vágni, hogy az általuk nyert gerendákból, különböző tárgyakat craftolhassunk, amik szintén hozzásegítenek a győzelemhez. 

16 választható karakter közül kell eldöntenünk kivel szeretnénk harcolni, akikből hármat tudunk azonnal használni, de a többit sajnos csak feloldani tudjuk, a játékban gyűjtött aranypénzért, de természetesen valódi pénzért cserébe, drágakő vásárlással hozzájuk tudunk férni mikró tranzakció keretien belül. 

Így első ránézésre elég érdekes és kihívással teli kis MOBA Battle Royale került az áruházak polcaira, ami mobileszközökön és PC-n is egyaránt elérhető. Nézzétek meg a játék bemutató videóját és próbáljátok ki magatok, de ha bizonytalanok vagytok, akkor nézzétek meg gameplay videónkat a játékról, hátha segít dönteni. Jó szórakozást, és jó játékot! 

Deq