Rivals eSport MOBA Manager – Globálisan elérhető tesztverzióban

2019.12.21

Elég szűk réteget célozz meg magának a META Games GmbH fejlesztői, hogy egy kifejezetten MOBA-ra épülő eSport manager játékot készít a közönségnek, sőt elérhetővé tették előzetes hozzáféréssel Play Áruházban és Testflight-on keresztül pedig App Store felhasználói próbálhatják ki, milyen érdekes, és izgalmas is tud lenni egy eSport Manager élete. 

A játékban rajzfilmszerű grafikát kapunk, amiben csapatot állíthatunk össze, kik saját maguk választanak karaktereket maguknak. Egészen jó megoldásnak tartom, hogy végig tudjuk követni a mérkőzések menetét úgy, hogy néha még egy kis animált rövid jelenetet és elcsíphetünk. A meccsek közben folyamatosan utasíthatjuk csapatunkat, hogy milyen stílusban játszanak, melyik pontra összpontosítsák a támadásukat. A versenyek ideje eléggé hosszúra sikerült, végig kell néznünk a teljes mérkőzést, aminek grafikai megjelenítése eléggé egyszerűre sikerült, de Manager játékhoz képest mégis azért könnyen nyomom követhetőek az események. Nem csak a versenyeken, de azokon kívül is gondoskodnunk kell csapatunkról, minthogy jól érezzék magukat, és megfelelő edzés programokat hajtsanak végig a következő bajnokságig. Csapatunk logóját, nevét, mezünk színét is személyre tudjuk szabni, és ahogy egyre jobban haladunk egyre több dolog lesz elérhető számunkra.

Mindenképpen rétegjátéknak számít a Rivals eSport MOBA Manager, viszont a MOBA eSport játék kedvelőinek szerintem érdemes tenni vele egy próbát.