Rise of Cultures – Nagyon hangulatos stratégiai bázisépítő játékot készül kiadni az InnoGames

2020.05.27

Bázisépítő játékból is annyit lehet találni az áruházak oldalain, hogy talán egy emberöltő is kevés lenne, mindegyiket kielemezni. Most viszont egy egész érdekesnek mondható játék készül kiadásra, aminek elemei nem igazán mondhatóak egyedinek, hiszen a Rise of Kingdoms (App Store/Play Áruház) és az Art of Conquest (App Store/Play Áruház) összegyúrása lett a Rise of Cultures.

A játék még az emberiség hajnalán kezdődik, amikor még hordákba tömörülve kezdtük el a földművelést és az állatok vadászatát, ahol ezeket a feladatokat nekünk kell kiosztani munkásainknak, akik buzgó lelkesedéssel állnak neki a feladatokat. Ahogyan fejlődünk, korokat tudunk átívelni úgy, mint a Kőkor, Bronzkor, ami után már külön népek híres korait élhetjük meg, mint az ókori Egyiptom, Görögország, vagy éppen a korai Rómát. 

A bázisépítés mellett feladatunk lesz, az ismeretlen területek felderítése is, illetve seregünk felállítása is, amihez elengedhetetlen a folyamatos fejlesztés, hogy a komolyabb ellenséges csapatokkal szemben is sikeresek legyünk.

Így első ránézésre nagyon ígéretesnek tűnik a Rise of Cultures, amihez hivatalos megjelenési dátumot még nem kaptunk, bár alternatív oldalakról már ki lehet próbálni a játékot, amit meg is találtok a videónk leírásában. Jó szórakozást! Hamarosan részletes teszttel is érkezünk nektek a játékról. Valószínűleg még megjelenés előtt.