Ride Out Heroes – Fantasy Battle Royale közeleg

2019.05.24

Play áruházban már elő lehet regisztrálni a NetEase, Fantasy alapokra helyezett Battle Royale játékára, amiben a trailer alapján úgy fest, hogy a fejlesztők minden eddigi tapasztalatukat egy játékban próbálják meg összpontosítani. 

Amíg várunk a King of Hunters-ra, a Meca Champions-re és a Disorder-re, addig szépen lassan az is elképzelhető, hogy megjelenik hivatalosan is, ugyanis alternatív letöltő oldalakon már hozzá lehet férni a Ride Out Heroes-hoz a fent említett címekkel ellentétben. A ROH-ban a fejlesztők tényleg minden érdekességet megpróbáltak beletenni a játékukba, ami szerintük egy sikeres Battle Royale játéknak feltétlen szüksége van. Fejleszthető fegyverek, Skill-el rendelkező karakterek, fura járműveken kívül még raptorháton is lovagolhatunk, ami egészen újszerűen hat egy Battle Royale játékban. 

Mindenesetre nagyon úgy fest, hogy az idei évet a NetEase a Battle Royale játékok tükrében fogja prezentálni. A Battle Royale lassan már műfajként szerepel a multiplayer játékok palettáján, amit mi személy szerint nem is igazán bánunk, mivel van azért kiaknázatlan terep eme játékstílusnak a kibontakozására, amit a NetEase srácai elég ügyesen próbálnak orvosolni. Nézzétek meg a játék bemutató videóját, amiben bepillantást nyerhetünk a fantasy elemekre szinte teljes egészében. Jó szórakozást!