Real Rally – Elérhető Play Áruházban

2020.03.06

Talán végre kaptunk egy normális rally-s játékot mobilkészülékünkre? Az első versenyek alapján határozottan merem állítani, ugyanis a konzolszerű rally-s élmény mellé, még driftelésre is lesz lehetőség, amit a realisztikus irányítás, igencsak meg nehezít. Így elsősorban rutinosabb versenyzőknek ajánlanám a Real Rally-t.

A Graypow fejlesztő csapattól, már több érdekesnek mondható autós témájú játékot is kaptunk, de irányítást, és rally verseny élményt tekintve a Real Rally kifejezetten jóra sikerült, akár a grafikát vesszük számításba, akár az irányítást, ami kedvünk szerint teljes mértékben személyre szabható. 

Ebben a mobilos rally vesrenyben, realisztikus autók szerepelnek, de mind vicces fantázia néven találhatóak meg, amiket külön designnal is tudunk cicomázni. Akár a Rally-t nézzük, akár a Drift versenyeket, határozottan jónak tűnt az autók fizikája, ami a legfontosabb egy ilyen jellegű játéknál. 

Nézzétek meg a játék trailer-ét, vagy az általunk készített bemutató videót, és ha tetszett az alábbi linket már le is tudjátok tölteni Play Áruházból.