Real Moto 2 – Elérhető Play Áruházban és App Store-ban egyaránt

2020.08.03

A nagy sikerű első rész folytatásaként jelent meg a Real Moto 2, a Dreamplay gondozásában, amiben szépen kidolgozott grafika és izgalmas versenyek várják a Moto GP szerelmeseit. 

Meglepően szépen kidolgozott grafika, mobilos környezethez képest egész szépen megoldott fizika, ami itt-ott még nehézséggel is szolgálhat. Dinamikusan változó időjárás, és szépen duruzsoló motorhangok várnak bennünket a Real Moto második részében, aminek csupán fényére, csak az vet árnyékot, hogy a multiplayer játékmód, és a City mode, még egy picit várat magára. Ezen felül tudunk játszani GP Campaign-t és GP mode-t is. 

Viszont nem csak versenyeznünk kell, hanem motorunkat és csapatunkat is fejlesztenünk kell, amiket a versenyekből nyert dollárokból fogunk tudni megvalósítani. Többféle motor, sisak, vagy védőruha közül választhatunk, amik játékpénzért, vagy valódi pénzért is megvásárolhatóak. 

Így első ránézésre nagyon ígéretesnek tűnik a Real Moto 2, csak ajánlani tudjuk a téma kedvelőinek. Nézzétek meg gameplay videónkat a játékról, hátha segít a döntésben, és ha tetszik az alábbi linkeken már le is tudjátok tölteni magatoknak ezt a remek kis motorversenyt.